Svečani oproštaj osmaša

U utorak 4. srpnja osmaši su se svečano oprostili od svojih učitelja i škole u kojoj su zajedno odrastali, družili se, učili, putovali i stvarali jednu sasvim posebnu, svoju priču… prepunu lijepih uspomena. Svečano je jutro bilo ispunjeno radošću, pjesmom, mladenačkim optimizmom i osmjesima. ❤️

Program koji su pripremili izveli su pred prepunim školskim holom u kojem su se okupili brojni dragi gosti; njihovi roditelji, učitelji, rodbina i prijatelji. Kroz svečani program su nas vodili učenica Petra Šimunović iz 8.a i Adrian Šakić iz 8.b razreda.

Nakon uvodne pjesme, ravnateljica Nedeljka Turčić obratila se prigodnim riječima učenicima i njihovim roditeljima. Čestitala je svima na njihovim uspjesima, zahvalila roditeljima na lijepoj suradnji i našim osmašima zaželjela puno sreće u daljnjem školovanju i životnom putu.

Učenice Antonija Hus, Paola Ivana Medved i Lucija Dundović pročitale su svoje radove na temu Pogled preko ramena. Uživali smo u prezentacijama koje su pripremili. Nakratko smo sjeli u vremeplov koji nas je odveo na putovanje kroz brojne zanimljive i nezaboravne trenutke njihovog školovanja i odrastanja. Prisjetili smo se i nekih od brojnih anegdota iz školskih klupa, duhovitih crtica po kojima će pamtiti jedni druge i svoje učitelje. U najsvečanijem dijelu programa, razrednici Andrea Fugošić Bagara i Luka Savin podjelili su učenicima svjedodžbe. Osmašima, kao i njihovim roditeljima, prigodnim riječima obratio se i načelnik Općine gospodin Robert Anton Kraljić te uručio nagrade učenicima koji su svih osam razreda završili odličnim uspjehom: Filipu Juničiću, Nini Šimić, Lovri Ćuku, Luciji Bajčić, Josipu Kirinčiću, Pavlu Žužiću, Mihaeli Turk, Paoli Ivani Medved, Valentini Lamešić, Adrianu Šakiću i Miji Manestar.

Svečani je program završio veselo, pjevačkim nastupom svih osmaša koji su zajedno izveli nekoliko njima najdražih pjesama. Na klaviru ih je pratio profesor Davor Burlović, a na gitari profesor Luka Savin.

Nakon svečanog dijela programa nastavili smo ugodno druženje na domjenku u školskoj blagovaonici, kao i u zabavnom fotografiranju u foto kutku. ✨

Dragi osmaši,
svi učitelji vaše osnovne škole žele vam puno sreće u svemu što vas očekuje.
Od srca se radujemo nekim novim susretima!

FOTOGALERIJA:

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Svečanosti, Vijesti i označen s , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.