Čarolija adventa u našoj školi

Vlakić Djeda Božićnjaka došao je po sve učenike nižih razreda naše škole, provozao ih po Malinskoj i ostavio pred kućom Djeda Božićnjaka gdje ih je dočekao Djed Božićnjak. Pogledali su kuću u kojoj živi Djed Božićnjak dok boravi u našem mjestu te uživali u druženju s Djedom. 🎅 🎄✨

Iako je vožnja vlakićem bila jako zabavna, ipak je svima najveseliji trenutak bio kad su zakoračili u dvorište Kuće Djeda Božićnjaka. Svi su radosno, pjevajući potrčali prema kući dok ih je na ulazu čekao Djed Božićnjak. Taj radosni trenutak zabilježila je u videu učiteljica Anita Čemeljić Karabaić.

Djed je učenicima pričao razne zanimljive i poučne priče, a zajedno su zapjevali i božićne pjesme. Bili su dobri i Djedica je to prepoznao te ih nagradio ukusnim bombonima. Učenici su pisali u knjigu čarobnom, nevidljivom olovkom.

Čarolija Kuće Djeda Božićnjaka u našoj Dubašnici privukla je i novinare Kanala Ri koji su snimili prilog o našoj prekrasnoj priči, a tijekom snimanja priloga u posjetu Djedu Božićnjaku bili su baš naši učenici iz 4.a razreda.

Nakon ugodnog druženja pozdravili su Djeda Božićnjaka i obećali da će ga još jednom posjetiti do Božića. ❤️

FOTOGALERIJA:

Print Friendly, PDF & Email
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Vijesti i označen s , . Bookmarkirajte stalnu vezu.