Božićna priredba u OŠ Malinska-Dubašnica

Ove godine 19. prosinca imali smo zadovoljstvo predstaviti dvanaestu Božićnu priredbu OŠ Malinska-Dubašnica svim dragim uzvanicima, prijateljima, obitelji i rodbini. Cijela je priredba bila u znaku mora i morskih motiva koji su duboko utkani u naš svakidašnji život. 🎄💖🎄

Voditelji priredbe bili su učenici osmih razreda: Mia Manestar i Adrian Šakić koji su nas proveli kroz program. Nakon pozdravne riječi naše ravnateljice Nedeljke Turčić, učenici su predstavili  glazbeno scensku adaptaciju „Bajke o ribaru i ribici“ A.S. Puškina. Priča je to o pogledu na svijet koji nas okružuje i zadovoljstvu onime čime čovjek raspolaže. Ostaje nam svevremensko pitanje: Jesam li zadovoljan u malome ili mi ni najveće počasti nisu dovoljne? Sudjelovali su učenici dramske skupine: Dorentina Begaj, Valentina Lamešić, Lucija Bajčić, Antonija Hus, Patrik Keko i Anton Milčetić. Recitatori su bili redom: Nina Šimić i Lucija Dundović, Petra Turčić, Ema Dujmović i Katja Stulić. Učenici su male dramske skupine realistično uprizorili valove i galebove, a plesna skupina nas je zadivila izvedbom oluje. Izvrsna i dugotrajna priprema rezultirali su odličnom izvedbom koju su podržali i zadovoljni gledatelji.

U drugom dijelu programa učitelj Predrag Znaor predstavio je Kalendar za 2023. godinu u suradnji s G.P.P. Mikić. Izabrani radovi naših učenika bili su također nadahnuti temom mora. Nagrađeni učenici su: Miriam Barbiš, Darin Kljaić, Sara Ćosić, svi učenici 2.b razreda, Nika Pavec, Viktoria Turčić, Anamarija Bajčić, Emili Franolić, Korina Koči, Marijana Špalj, Lea Majstorović, Laura Jurić, , Mladen Kukrika, Eni Bužonja, Lucija Bajčić i Nina Šimić.

Priredbu su obilježile i točke plesne skupine „Osam sobova“ i pjesme zbora „Sretna Nova godina“, „Din, din, don“ i „Feliz navidad“ kojim smo zaokružili ovu priredbu čestitajući od srca svima Božić i sretnu novu godinu.

U izradi ukrasa za božićnu priredbu sudjelovale su učiteljice: Anita Čemeljić-Karabajić, Sanja Špalj, Vedrana Kresić, Ivana Mišković, Iva Spicijarić, Andrea Fugošić Bagara, Ksenija Pavlović, Marija Mandekić, Ivona Mršić i učitelj Predrag Znaor. U radu oko Kalendara za 2023. godinu sudjelovale su učiteljice nižih razreda i učitelj Predrag Znaor. Mali i veliki zbor uvježbali su i upjevali voditelji zborova: Stella Hadžić i Davor Burlović.  U radu oko priredbe sudjelovale su učiteljice: Ivona Dundović-Ljutić koja je ujedno i voditeljica projekta, Marija Iličić, Mihaela Košić i Petrica Mrakovčić. Zahvaljujemo svim učiteljima koji su sudjelovali u prodaji kalendara i u potpori na bilo koji način kako bi izvedba bila moguća.

 Petrica Mrakovčić

FOTOGALERIJA  🎄💖🎄

foto: Irena Žužić

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Projekti, Svečanosti, Vijesti i označen s , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.