Učenici mlađih razreda, kao i svake jeseni u mjesecu listopadu, obilježili su Dane kruha.
Zajedno sa svojim učiteljicama, naši su mali pekari i kuhari s puno veselja prionuli poslu i uživali u zajedničkom pripremanju finih krušnih slastica.
Učenici 4.b i njihova učiteljica Jasenka pripremali su poznati talijanski specijalitet, svima omiljenu pizzu. U pravljenu pizze okušali su se i učenici 3.b sa učiteljicom Ana Marijom, a mali kuhari iz 3.a su sa svojom učiteljicom Ivonom pripremali voćne salate i slasne pečene dunje. Jako vrijedni bili su i učenici drugih razreda koji su sa učiteljicama Anitom i Ivom ispekli mirisne roščiće.
Toga su se jutra, baš svi složili kako je od svih pizza koje su ikad pojeli, ova bila najbolja! I voćna je salata ispala jako fino, pečene su dunje prekrasno zamirisale, a roščići ispali bolje od svih keksa iz dućana!
I sve to zato jer su recepti imali jedan jako poseban, tajni sastojak 🙂 Sve su pripremali zajedno, uz druženje i osmijeh, uzbuđeni pogled na pećnicu iz koje se širio miris domaće kuhinje i veselje zajedničkog blagovanja. Neka sve, i malene i velike, Dani kruha podsjete na to neprocjenjivo blago kojim unosimo veselje i zajedništvo u naše obitelji.
FOTOGALERIJA:
- OLYMPUS DIGITAL CAMERA