Dubašljani na Dječjem karnevalu u Rijeci

Dubašljani na Dječjem karnevalu u RijeciU subotu 18. veljače održana je 21. Dječja karnevalska povorka u Rijeci. Četrdeset učenika i tri učiteljice, predstavljali su našu školu i općinu pod maskom Zlatne ribice. Ovo nam je bila šesta godina sudjelovanja.

Veselo druženje započelo je okupljanjem na autobusnoj stanici u Malinskoj gdje smo se najprije poslikali, a potom pjesmom krenuli autobusom u Rijeku. Tamo su nas dočekale učenice Patricija Vida i Lana Potnar koje su bile na prijemu kod gradonačelnika te mu uručile prigodan poklon. Prigodnu sliku naslikala je učenica 6.a razrada, Karla Žužić.

Na Gatu Karoline, dočekalo nas je mnoštvo veselih i šarenih maškarica. Ubrzo smo stali u povorku te smo dalje pjesmom i plesom odaslali mnoštvo lijepih želja. Na kraju su nas za okrjepu dočekale krafne i sok. Ove godine poslužilo nas je toplo i sunčano vrijeme.

Veseli i zadovoljni krenuli smo autobusom natrag kući, u nadi ponovnog okupljanja dogodine. Zahvaljujemo Maškaranoj udruzi Dubašnica i Trgovini Krk d. d. koji su  nam svojim sponzorstvom dali podršku u ostvarivanju veselog druženja.

                                                                                            Sanja Špalj

FOTOGALERIJA:

foto: Vedrana Kresić, Ana Marija Šviderski Jurinjak, Sanja Špalj

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Projekti, Vijesti i označen s , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.