Izvrsni rezultati naših stolnotenisača na Prvenstvu Hrvatske

 
Naši stolnotenisači već tradicionalno postižu izvrsne rezultate na natjecanjima, a uspješni su bili i u Donjoj Stubici na pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Hrvatske koje se održalo od 24. do 26. svibnja u kategorijama najmlađi kadeti, najmlađe kadetkinje, mlađi juniori i mlađe juniorke.
.

Mia Piteša, učenica 5.b razreda i Marija Bogović, učenica 2.b  razreda, podijelile su s nama dojmove s natjecanja.
.
Na prvenstvu Hrvatske nastupilo je deset članova Stolnoteniskog kluba Malinska-Dubašnica, a među njima i osmero naših učenika: Antonija Bogović, Mia Piteša, Dora Piteša, Miriam Barbiš, Arian Okanović, Mate Matković, Laura Šakić i Lana Bogović. Iz Donje Stubice vratili su se sa ukupno pet osvojenih medalja.
.
Ekipa najmlađih kadeta, u sastavu Arian Okanović, Mate Matković i Timon Kralj, osvojila je 2. mjesto. Cure su u istoj kategoriji (Antonija Bogović, Mia Piteša, Dora Piteša, Miriam Barbiš) došle na korak do medalje osvojivši 4. mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji Arian je osvojio 3. mjesto, a Mate plasman među 16 najboljih.
U konkurenciji parova Arian i Mate osvojili su 3. mjesto, kao i Antonija u paru sa Petrom Ivčić (STK Zagreb). U konkurenciji mješovitih parova Arian je u paru sa Romeom Matas (STK Lučica, Vela Luka) također osvojio 3. mjesto. Mate je u paru s Petrom Ivčić (STK Zagreb) ostvario plasman među 8 najboljih.
.
Mia Piteša trenira stolni tenis već tri i pol godine, a sve je krenulo na jednom satu TZK-a na kojem je njezinom razredu predstavljen stolni tenis. Gledala je stolni tenis i na televiziji, zainteresirala se i uskoro krenula u dubašljanski klub u kojem sada redovito trenira pet dana u tjednu.
Antonija Bogović počela je trenirati stolni tenis dok je još bila u vrtiću, sa pet i pol godina.
Za vrijeme natjecateljske sezone, na turnirima sudjeluju skoro svaki vikend. Osim mečeva, Mia i Marija su nam otkrile da se uvijek nađe vremena i za druženje, zajedničko gledanje mečeva s tribina, a sudjelovanje na turnirima omogućilo im je brojna poznanstva i prijateljstva sa ostalim stolnotenisačima iz cijele Hrvatske.
.
Uskoro će ljeto, natjecateljska sezona završava, ali naši stolnotenisači će vrijedno trenirati i za vrijeme ljetnih praznika. Održavati će se prijateljski, klubski turniri. Također, za vrijeme ljetnih praznika  u goste će im doći opatijski stolnoteniski klub. Biti će to lijepa prilika za zajednički trening i nakon toga… zajedničko kupanje!
.
Čestitke našim stolnotenisačima i njihovoj trenerici Mateji Magličić. Želimo im puno sreće na budućim sportskim natjecanjima. ❤️
.
FOTOGALERIJA
.
Print Friendly, PDF & Email
Ovaj unos je objavljen u Natjecanja, Sport, Vijesti i označen s , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.