Projekt Online predstavljanje srednjih škola

Dragi osmaši,

uvjeti u kojima smo se našli na neko vrijeme su nas odvojili od vanjskog svijeta i prebacili u onaj virtualni. Budući da je ovo vrijeme kada vi odabirete svoje buduće škole, pokrenut je projekt Online predstavljanje škola, sustav u kojem možete dobiti sve informacije koje vas zanimaju o školi koju želite upisati!

Portal srednja.hr, u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, osmislio je ovaj projekt kako bi se srednje škole mogle predstaviti učenicima, kao što su to prijašnjih godina činile na danima otvorenih vrata. Škole se predstavljaju kroz nekoliko rubrika: naziv škole, lokacija, kratki opis škole, povijest škole, uvjeti upisa, fotografija i video, kontakti.

Pretraživanje je jednostavno, samo kliknete na poveznicu Online predstavljanje škola i krenete sa pretraživanjem. Možete u tražilici upisati naziv škole ili možete u polje Grad upisati ime grada i tako otvoriti popis svih škola u nekom gradu.

Nakon što kliknete na naziv neke srednje škole, otvoriti će vam se stranica na kojoj se ta škola predstavlja. Informacije o svakoj školi su vrlo detaljne, a tu je i gumbić Izračunaj svoje bodove koji vas vodi na kalkulator bodova za upis u srednju školu.

Također, sve srednje škole imaju i svoje mrežne stranice na kojima objavljuju novosti i informacije o upisima. Tako smo na stranicama Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir Krk naišli na zanimljiv video Dani otvorenih vrata:

Svako pratite i naše školske mrežne stranice. Na početnoj stranici otvorili smo kutak Prijave i upisi u srednje škole gdje ćemo redovito objaljivati sve novosti i informacije o prijavama i upisima u srednju. Pratite nas! 🙂

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Obavijesti, Vijesti i označen s , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.