Prijave i upisi u srednje škole

 

Trgovačka i tekstilna škola u Rijeci obavještava sve učenike osmih razreda, zainteresirane za upis u smjer Dizajner odjeće, da će se priprema za provjeru likovnih sposobnosti održati u Trgovačkoj i tekstilnoj školi 1. lipnja 2019. s početkom u 9 sati.

Nastavi čitati →

___________________________________________________________

U ponedjeljak 27. svibnja 2019. započele su prve prijave kandidata u sustav za upise u srednje škole, na mrežnim stranicama Nacionalnog informacijskog sustava. Donosimo upute za lakše korištenje sustava, korisne informacije i dokumente te kratki vodič kroz prvu fazu upisa.

Nastavi čitati →

___________________________________________________________

Sve detalje o kriterijima za upis u srednju školu, postupcima online prijave i korištenju aplikacije www.upisi.hr, rokovima i važnim datumima, kao i sve ostale informacije o upisima u srednju školu možete pročitati u novo objavljenim publikacijama Idemo u srednju!

___________________________________________________________

Objavljena je Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2019./2020. koju je donijela ministrica znanosti i obrazovanja. U Odluci se nalazi i detaljan popis svih važnih datuma za ljetni i jesenski upisni rok.

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin