Oproštaj osmih razreda

U četvrtak 8. srpnja 2021. održan je svečani oproštaj učenika osmih razreda Osnovne škole Malinska-Dubašnica.

❤️

Ravnateljica Nedeljka Turčić tom je posebnom prigodom pozdravila učenike, roditelje i druge drage uzvanike, pohvalila generaciju 2013. – 2021. za dosadašnji uspjeh i zaželjela svima sreću u ostvarenju budućih ciljeva.

Učenici 8. a razreda priliku su svečano obilježili zaplesavši valcer i predstavivši slikokaz sjećanja na osam nezaboravnih godina osnovne škole.

Učenici 8. b razreda su videozapisom i slkokazom dočarali svoje uspomene i zaključili predstavljanje generacije govorom.

Razrednice Martina Bambić i Marija Iličić oprostile su se od svojih razreda pa uručile učenicima svjedodžbe i pohvalnice.

Načelnik Općine Robert Kraljić prigodnim se riječima obratio uzvanicima i dodijelio nagrade učenicima koji su svih osam razreda osnovne škole završili s odličnim uspjehom: Jakovu Babiću, Zari Burnić, Luciji Gajzler, Lauri Gauš, Maji Ivković, Leoni Karabaić, Anamariji Koči, Lauri Kraljić, Luciji Linardić, Niki Maslać, Simoni Prendivoj, Petri Turčić i Toniju Šamaniću. Općina ih nagrađuje stipendijom u prvom razredu srednje škole.

Učenici i roditelji zahvalili su svojim sadašnjim i razrednicama u nižim razredima, Karmen Depikolozvane i Jasenki Znaor, kao i svim ostalim učiteljima na trudu i podršci u svakom trenutku osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja.

Čestitamo osmašima i nadamo se da će smiono dalje koračati akademskim i životnim putem koji su već tako lijepo i temeljito utabali!

Martina Bambić i Marija Iličić

FOTOGALERIJA

fotografije sa svečanog oproštaja i posljednjih dana u osnovnoj školi 😊

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Svečanosti, Vijesti i označen s , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.