Četvrtaši u Zagrebu i Hrvatskom zagorju

Priču o još jednom lijepom i zanimljivom putovanju, dvodnevnom školskom izletu učenika naših četvrtih razreda koji su, sa svojim učiteljicama Anitom i Ivom, posjetili Zagreb i Hrvatsko zagorje, donose nam učenice Paola Ivana Medved i Nina Šimić iz 4. b. 🙂

Nakon dugog čekanja i neprospavanih noći napokon je došao i taj dan.

Iz Malinske smo u 7 sati krenuli prema Zagrebu. Nakon duge vožnje došli smo u Zagreb i pješačili do Muzeja iluzija gdje nam je bilo jako zabavno i zanimljivo. Nakon razgledavanja Muzeja iluzija uputili smo se do Muzeja grada Zagreba do kojeg smo došli prošavši kroz  tunel  Grič. Nakon dugog razgledavanja muzeja napokon smo dočekali ručak koji je bio u restoranu Mali medo.

Nakon ručka smo nastavili do Kule Lotršćak gdje smo uz vodstvo glumaca i kviz „Gornjogradske priče“ razgledali Gornji  grad. Bilo je zabavno i naučili smo mnoge zanimljivosti o gradu Zagrebu. Zatim smo posjetili Prirodoslovni muzej gdje smo naučili mnoge zanimljivosti o životinjama, a zatim smo posjetili Zoološki vrt grada Zagreba. Vidjeli smo mnogo životinja, a jedna od najzanimljivijih bio je leopard.

Nakon razgledavanja Zoološkog vrta krenuli smo prema Stubičkim toplicama. Smjestili smo se u Hotelu Matija Gubec gdje smo večerali, imali zabavu te noćenje. To nam je bio najbolji dio izleta i ujutro nam je bilo žao otići iz hotela.

Drugi dan smo posjetili Muzej krapinskih neandertalaca gdje smo naučili kako su ljudi živjeli u prošlosti. Nakon razgledavanja otišli smo u Akvarij Aquatica koji se nalazi u Karlovcu i vidjeli mnogo slatkovodnih riba.

Tako smo završili naš najbolji izlet do sada. Vratili smo se u Malinsku u večernjim satima.

Paola Ivana Medved i Nina Šimić, 4.b

FOTOGALERIJA:

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Izleti, Terenska nastava, Vijesti i označen s , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.