Lara na koncertu Justina Biebera

U godini koja se polako bliži kraju, jedan od najljepših trenutaka za mnoge će zasigurno biti koncert Justina Biebera u Zagrebu.

Priču o glazbenom spektaklu mlade kanadske pop zvijezde donosi Lara Vrgoč.

Bio je to taj dan! Dan kada smo krenule prema Zagrebu na koncert Justina Biebera! Mama, Sara, Lucija i ja stigle smo u Zagreb oko 16 sati. Arena u to vrijeme još nije bila otvorena pa smo se našle s prijateljicama, prošetale po centru grada i oko Arene.

Arena se otvorila u 18 sati, a ispred Arene bile su samo BELIBERI, Justinovi fanovi. Ušle smo arenu i našle svoja sjedala. Bile smo vrlo visoko i imale odličan pogled na pozornicu i cijelu dvoranu. Kako nikad prije nisam bila u Areni, bila sam jako uzbuđena i nervozna. Koncert je počeo u 20 sati nastupom predgrupa iz Velike Britanije, a Justin se pojavio oko 9 sati i započeo svoj koncert pjesmom  Mark My Words. Na pozornicu je došao u velikoj staklenoj kocki na kojoj su se ispisivali nazivi pjesama koje će otpjevati.

Na početku je izveo neke starije pjesme koje baš i nisam znala, no svejedno sam se odlično zabavljala. Pozornica je bila ispunjena prekrasnim svjetlosnim efektima, odličnim plesačima i raznim tehnološkim čudima.

Kasnije je počeo pjevati novije pjesme. Na akustičnoj gitari Justin je odsvirao pjesme Love Yourself i Cold Water. Bilo je savršeno! Zatim je otpjevao pjesmu Purpose, naslovnu pjesmu njegovog zadnjeg albuma i ove svjetske turneje. Dok je Justin pjevao pjesmu Purpose, svi su upalili bljeskalice i pjevali s njim, baš kao i mi. Bilo je nevjerojatno prekrasno i tužno! Dok je pjesma završavala, Justin se rasplakao, a s njim je zaplakala i cijela dvorana.

Odgovorio je i na nekoliko pitanja. Objasnio je zašto je svoj album nazvao baš Purpose (svrha). Rekao je svima nama da smo posebni i da imamo značenje bez obzira koliko smo stari ili mladi.

Na kraju je otpjevao pjesmu Sorry, uz kapljice kiše koje su padale po njemu i uz pratnju plesača.

Shvatila sam da Justin nije onakav kakvog ga ljudi opisuju i zamišljaju. Bio je jako drag i zaista ima jako dobar glas! Uvijek ću pamtiti ovaj koncert, jer mi je prvi, sigurno najdraži i najemotivniji. Nadam se da će se Justin Bieber vratiti u Hrvatsku kako je i obećao.

Lara Vrgoč, 5. b

I na kraju, pogledajte video spot Larine najdraže pjesme Justina Biebera, naslovne pjesme sa albuma Purpose:

 

Print Friendly, PDF & Email
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Glazba, Vijesti, Zanimljivosti i označen s , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.