Prvi nastavni dan u našoj školi

Poštovani roditelji i dragi učenici,

u ponedjeljak 6. rujna krećemo u novu nastavnu godinu i veselimo se da ćemo je započeti svi zajedno u školskim klupama.

Prvi nastavni dan počinje u 7:30, razrednici će učenicima podijeliti udžbenike, a polazak autobusa iz škole organiziran je u 10 sati.

Produženi boravak za učenike od 1. do 4. razreda počinje u utorak, a marenda za sve učenike počinje u srijedu.

Nadamo se da ste se odmorili tijekom ovih lijepih ljetnih praznika te da s veseljem i nestrpljenjem iščekujete novu školsku godinu.

I ovu godinu započinjemo uz poseban oprez, poštujući upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i preporuke Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Na prvome mjestu su nam zdravlje i znanje naših učenika, uvjereni smo da ćemo, kao i do sada, uspješnom suradnjom uspjeti savladati sve prepreke.

OBAVIJEST ZA PRVAŠIĆE

Prijem prvašića i roditelja održat će se istoga dana s početkom u 17 sati u dvorištu naše škole. Učenici sa sobom moraju ponijeti praznu školsku torbu za udžbenike koje će dobiti u školi. Učenici i roditelji upoznat će se s učiteljicama i od njih dobiti detaljne informacije i upute za ovu nastavnu godinu. Prijem i sastanak će se održati uz poštivanje uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i preporuka Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Radujemo se susretu i s veseljem vas očekujemo u ovoj izazovnoj novoj školskoj godini!

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Obavijesti, Vijesti i označen s . Bookmarkirajte stalnu vezu.