Radosno smo iščekivali svetog Nikolu

Prvih dana prosinca, učenici mlađih razreda su se vrijedno i s puno veselja pripremali za dolazak najdražeg im sveca, svetog Nikole. Izrađivali su prekrasne šarene čizmice, ukrašavali panoe i pripremili kratki svečani program u kojem se svetom Nikoli prenijeli svoje tople riječi, osmjehe i želje.

Sve smo to zabilježili u fotografijama i video snimkama 😊 💖 ✨

Učenici iz 3.a razreda i njihova učiteljica Ivona Dundović-Ljutić prekrasno su ukrasili učionicu koja je sva zablistala u blagdanskom ruhu, a pripremili su i mini priredbu za svetog Nikolu koju je kamerom zabilježila naša knjižničarka Simona Šamanić Ježabek.

Učenici 4.b razreda poručili su svetom Nikoli da ga s nestrpljenjem i radošću iščekuju te su mu prenijeli svoje želje 😍 Video je snimila njihova učiteljica Anamarija Čubranić.

Ali, nije bilo veselo samo u učionicama 3.a i 4.b razreda. ☺️ Svi učenici mlađih razreda radosno su izrađivali čizmice, ukrašavali panoe tako da su njihove učionice i školski hodnici zablistali od obilja lijepih i kreativnih likovnih radova.

Naravno, i ove godine sveti Nikola razveselio je naše učenike od prvog do četvrtog razreda lijepim poklonima. ❤️

FOTOGALERIJA:

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Kreativac, Svečanosti, Video kutak, Vijesti i označen s , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.