Obavijest za učenike i roditelje

Poštovani roditelji, dragi učenici,

donosimo dvije obavijesti ravnateljice Nedeljke Turčić koje se odnose na organizaciju nastave u našoj školi, vezano uz trenutnu epidemiološku situaciju.

.

IZOSTANCI UČENIKA I LIJEČNIČKE ISPRIČNICE

Poštovani roditelji,

ovim putem želimo vas podsjetiti da je na temelju preporuka Nastavnog zavoda za javno zdravstvo u OŠ Malinska-Dubašnica na snazi odluka na temelju koje učenici koji izostaju s nastave jedan dan ili su otišli s nastave radi blažih simptoma koji mogu biti povezani s COVID-om 19 (povišena tjelesna temperatura, otežano disanje, kašalj, proljev, povraćanje), imaju obvezu razredniku donijeti liječničku ispričnicu za taj dan ili za više dana kao dokaz da su zdravi! Trenutna epidemiološka situacija poziva nas na poseban oprez stoga Vas molimo da poštujete tu odluka kao i ostale preporuke nadležnog Stožera civilne zaštite.

NOŠENJE RUKAVICA U INFORMATIČKOJ UČIONICI

Od ponedjeljka 16. studenoga 2020. godine, uvodimo obavezu nošenja i korištenja rukavica u informatičkoj učionici, jer se upravo nošenje istih smatra najboljom zaštitom od širenja virusa prilikom korištenja tipkovnice. Molimo sve učenike da taj dan kada po rasporedu imaju Informatiku donesu jedan par jednikratnih rukavica, bilo koje vrste i proizvođača.

Ravnateljica Osnovne škole Malinska-Dubašnica
Nedeljka Turčić, prof.

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Obavijesti, Vijesti i označen s , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.