Plesno glazbena udruga Chaplin na plesnom natjecanju u Mostaru

U nedjelju 2. travnja u Mostaru se održao ProDance Challenge, međunarodno natjecanje u modernim plesovima.

Dubašnicu je u Mostaru predstavljala Plesno glazbena udruga Chaplin, osvojivši dva zlata i jedno srebro. Posebno smo ponosni na četvero naših učenika koji su se iz Mostara vratili sa dvostrukim odličjima zlatnog sjaja! 🏅 😊

Ovogodišnji ProDance Challenge okupio je u Mostaru čak 1000 plesača iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Hrvatske. Iz naše škole nastupili su Lea Lulić, Eldin Čamdžić, Lea Bogović i Ivan Rošić.

Plesno glazbena udruga Chaplin predstavila se sa tri koreografije čije su autorice Kornelija Lisjak i Mira Grubina.

Koreografiju LET ME LOVE YOU (freestyle) otplesali su Eldin Čamdžić, Ivan Rošič, Lea Bogović i Lea Lulić, te svojim izvrsnim nastupom osvojili 1. mjesto.

Odličnim nastupom u koreografiji SHAPE OF YOU (MTV), u kojoj su nastupile Ivana Milčetić, Magdalena Spicijarić, Antonio Barjaktarić, Daiana Manucharova, Lea Bogović i Lea Lulić, naši su dubašljani osvojili svoje drugo zlato.

Koreografija NEEDED ME! (street show) osvojila je 2. mjesto, a nastupili su Leonarda Lisjak, Ivana Milčetić, Daiana Manucharova, Magdalena Spicijarić i Antonio Barjaktarić.

Odlazak na ProDance Challenge bila je i lijepa prilika za razgledavanje Mostara i uživanje u zajedničkim trenucima i druženju.

Čestitke svima, našim učenicima i cijeloj ekipi iz Plesno glazbene udruge Chaplin! 🙂

FOTOGALERIJA:

Print Friendly, PDF & Email
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Natjecanja, Vijesti i označen s , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.