Svečani ispraćaj učenika osmih razreda

U ponedjeljak 4. srpnja osmaši su se svečano oprostili od svojih učitelja i škole u kojoj su zajedno rasli, družili se, učili i stvarali priču prepunu lijepih uspomena. Svečano je jutro bilo ispunjeno osmjesima, pjesmom, mladenačkim optimizmom i radošću. ❤️

Program koji su pripremili bio je svečan i razigran, a izveli su ga pred prepunim školskim holom u kojem su se okupili brojni dragi gosti; njihovi roditelji, učitelji, rodbina i prijatelji. Kroz svečani program su nas vodili učenica Lucija Žužić iz 8.a i Ivan Bogović iz 8.b razreda.

Njihove razrednice Katarina i Ksenija potrudile su se da svečanost bude ispunjena zanimljivim, kreativnim detaljima koji su sve oduševili. Tako su puno truda uložile kako bi svjedodžbe osmog razreda učenicima bila jako posebne. ❤️

Nakon uvodne pjesme, ravnateljica Nedeljka Turčić obratila se prigodnim riječima učenicima i njihovim roditeljima. Čestitala je svima na njihovim uspjesima, zahvalila roditeljima na lijepoj suradnji i našim osmašima zaželjela puno sreće u daljnjem školovanju i životnom putu.

Uživali smo u prezentacijama koje su pripremili. Nakratko smo sjeli u vremeplov koji nas je odveo na putovanje kroz brojne zanimljive i nezaboravne trenutke njihovog školovanja i odrastanja.

U najsvečanijem dijelu programa, razrednice Ksenija Pavlović i Katarina Žic Bužonja podjelile su učenicima svjedodžbe.

Osmašima, kao i njihovim roditeljima, prigodnim riječima obratio se i načelnik Općine gospodin Robert Anton Kraljić te uručio nagrade učenicima koji su svih osam razreda završili odličnim uspjehom i našim uspješnim stolnotenisačima koji su na ovogodišnjem Državnom prvenstvu školskih sportskih klubova osvojili izvrsno 2. mjesto.

Svečani je program završio veselo, pjevačkim nastupom svih osmaša koji su zajedno izveli nekoliko njima najdražih pjesama. Na klaviru ih je pratio profesor Davor Burlović, a na gitari profesor Luka Savin.

Nakon svečanog programa nastavili smo ugodno druženje na domjenku u školskoj blagovaonici, kao i u zabavnom fotografiranju u foto kutku koji su izradile razrednice Ksenija i Katarina. Foto kutak bio je pravi hit, u fotografiranju su uživali učenici, učitelji i brojni gosti. ❤️

Dragi osmaši, svi učitelji vaše osnovne škole od srca vam žele puno sreće u svemu što vas očekuje. Od srca se radujemo nekim novim susretima!

FOTOGALERIJA:

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Svečanosti, Video kutak i označen s , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.