Obavijest za osmaše – potpisivanje prijavnica

Dragi osmaši,

pretposljednji korak do upisa u srednju školu, potpisivanje prijavnica održati će se u našoj školi u srijedu 22. srpnja 2020. godine od 18 do 19 sati.

Prijavnice potpisuju učenik i jedan od roditelja, tako da na potpisivanje trebate doći u pratnji jednog roditelja.

Ne trebate ih prethodno printati iz sustava, isprintane prijavnice će vas dočekati u školi. Potpisivanje prijavnica za učenike 8.a razreda, kod profesora Predraga Znaora, biti će u učionici broj 4. Učenici 8.b razreda, kod profesorice Petrice Mrakovčić, potpisivati će prijavnice u učionici broj 1.

Kao što smo već najavili, u srijedu 22. srpnja u 12 sati, zaključati će se mogućnost prijava obrazovnih programa i u tom trenutku sustav će svakome od vas dodijeliti mogućnost upisa u onaj obrazovni program koji je na najvišem mjestu na vašoj listi prioriteta, a za koji ispunjavate uvjete i ulazite u upisnu kvotu. Ostali programi biti će obrisani, a obrazovni program (škola) za koji ste stekli pravo upisa biti će vidljiv, zajedno s vašim ostalim podacima, na prijavnici.

Prijavnica nije dokument za upis, potpisivanjem prijavnice kandidati potvrđuju svoju stvarnu namjeru upisa u obrazovni program naveden u prijavnici. 

Nakon potpisivanja prijavnice, razrednici će u sustavu za upise potvrditi da su zaprimili vaše potpisane prijavnice. To je vrlo važno, jer ukoliko netko ne potpiše prijavnicu, neće se naći na konačnoj ljestvici poretka i neće ostvariti pravo upisa u ljetnome roku.

Konačna ljestvica poretka biti će objavljena u subotu 25. srpnja. O tome, kao i o upisnicama i ostalim informacijama o zadnjem koraku, odnosno o samom postupku upisa u srednju školu, sve detalje ćemo objaviti na našim školskim web stranicama u subotu 25. srpnja. 😊

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Obavijesti, Vijesti i označen s , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.