Drage mame, sretan vam Majčin Dan!

Učenici mlađih razreda, sa svojim učiteljicama, danima su se vrijedno i s puno ljubavi pripremali kako bi svojim mamama izradili najljepše čestitke i poklone za njihov dan. 

🌸 🌼❤️🌼 🌸

Učenici 4. razreda, sa svojom učiteljicom Ivonom, uredili su povodom Majčinog dana veliki školski pano u holu. Puno je kreativnosti i truda uloženu u izradu ovog panoa ispunjenog prekrasnim detaljima. Također, učenici 4.a ukrasili su svoj pano oslikanim buketima cvijeća te izrađivali kolaž čestitke s cvjetnim motivima.

Članovi Recitatorske grupe mlađih razreda, koju vodi učiteljica Đana Krnčević, svim mamama na dar pripremili su recitatorsku točku koju možete pogledati u videu:

Učenici 3.a, sa učiteljicom Anitom Čemeljić-Karabaić, bili su vrlo kreativni. Slikali su potrete svojih mama koje su izložili na prigodnom panou (možete ih pogledati u fotogaleriji na kraju članka) i ručno oslikane čestitke.

Učenici 2.a razreda, sa svojom učiteljicom Mihaelom Košić, izradili su za svoje mame šarene cvjetne buketiće, a snimili su i video čestitku:

Drage mame, sretan vam Majčin Dan! ❤️

FOTOGALERIJA:

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Kreativac, Video kutak, Vijesti i označen s . Bookmarkirajte stalnu vezu.