Naši stolnotenisači viceprvaci na Državnom prvenstvu

Sjajne sportske vijesti stigle su nam s Državnog prvenstva u stolnom tenisu za učenike osnovnih i srednjih škola. Naši dečki ostvarili su izvrstan rezultat vrativši se iz Poreča sa osvojenim srebrnim odličjem! 🏆 Bravoooo!!! 💖

Državno prvenstvo u stolnom tenisu, u organizaciji Školskog sportskog saveza, održalo se u Poreču od 2. do 4. travnja 2022. godine. Nastupilo je oko 450 natjecatelja i natjecateljica iz svih županija. Našu Osnovnu školu Malinska-Dubašnica predstavljale su dvije ekipe.

U konkurenciji učenica nastupile su Laura Šakić, Lana Bogović, Marija Bogović i Katja Stulić. Cure su osvojile odlično 9. mjesto od ukupno 24 ekipa. Bravo! 💙

U konkurenciji učenika za ekipu naše škole igrali su Matija Strilčić, Ivan Bogović, Adrian Šakić i Dominik Lesica. Dečki su osvojili srebro! 💙 Izvrstan rezultat i veliki sportski uspjeh za njih, njihovog mentora i trenericu, kao i za našu školu. Sretni smo i ponosni!

U finalu bolji su bili učenici OŠ Šemovec iz Varaždinske županije, iako je finalni meč bio neizvjestan do samog kraja.

Naši slavljenici su se vratili u Dubašnicu 4. travnja popodne, a Dubašnica im je priredila svečani doček. Na sportskom školskom igralištu dočekali su ih načelnik Robert Anton Kraljić, njihove obitelji, učitelji, prijatelji i brojni sumještani kako bi svi zajedno proslavili ovaj veliki sportski uspjeh.

Mentor Zoran Sekovanić i voditeljica Mateja Magličić

FOTOGALERIJA:

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Natjecanja, Sport, Vijesti i označen s , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.