Četvrtaši na Plitvičkim jezerima

Ponedjeljak 14. listopada bio je jedan od onih lijepih sunčanih jesenskih dana, kao stvoren za terensku nastavu u prirodi. Učenici 4. a i 4. b, sa svojim učiteljicama Mihaelom, Đanom i Elizabetom, proveli su ga  u Nacionalnom parku Plitvička jezera.

Naš najstariji nacionalni park dočekao nas je u svom predivnom jesenskom ruhu, u smeđoj, narančastoj, crvenoj i žutoj boji koje su se miješale sa zelenom i predivno se stopile s kristalno čistom, na pojedinim mjestima, tirkizno plavom vodom iz jezera.

Prošetali smo uz sva jezera, divili se ljepoti slapova, plovili brodićem po jezeru Kozjak i na kraju se provozali vlakićem do izlaza iz nacionalnog parka. Nadisali smo se čistog zraka koji nam je otvorio apetit, a bome smo se i nahodali pa smo se umorni, ali zadovoljni, ukrcali u autobus. Na putu prema kući bila je odlična atmosfera, zabavili smo se i vjerujem da će nam ova predivna terenska nastava ostati još dugo u sjećanju.

Mihaela Košić

FOTOGALERIJA:

foto: Mihaela Košić

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Čuvari prirode, Izleti, Terenska nastava, Vijesti i označen s , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.