Završna priredba osmih razreda

U petak, 5. srpnja 2024. godine, u 10 sati u holu škole održana je završna priredba osmaša. Program su vodili Mara Bogović i Dominik Novak. Na samome početku svaki je razred na humorističan način prikazao priče iz svog školovanja. ❤️

Osmi a nas je vremeplovom proveo kroz osam godina školovanja, dok je osmi b upriličio igrokaz temeljen na pjesmi napravljenoj za njih. David Žužić je u ime svih učenika zahvalio roditeljima i učiteljima na potpori i razumijevanju.

Najsvečaniji dio priredbe bila je podjela svjedodžbi. Razrednica osmog a Petrica Mrakovčić te razrednici osmog b Suzana Ravaršan i Predrag Znaor, podijelili su svjedodžbe i pohvalili učenike koji su za izvrstan uspjeh i uzorno vladanje dobili i pohvalnice: Juliju Tadejević, Davida Žužića, Eni Bužonja i Hanu Koči.

Učenici su zatim podijelili poklone svojim razrednicima, razrednicima od prvog do četvrtog razreda Mihaeli Košić i Đani Krnčević te svim učiteljima. Načelnik Općine Robert Anton Kraljić, podijelio je prigodne darove učenicima koje su svih osam godina prošli s odličnim uspjehom i obećao im stipendiju. To su redom: Mara Bogović, Julija Tadejević, David Žužić, Eni Bužonja, Hana Koči, Dominik Novak, Alba Martinez di Monte Muros i Marijana Zmajla.

Ravnateljica škole gospođa Nedeljka Turčić obratila se učenicima prigodnim riječima zaželjevši im uspješan nastavak školovanja.

Priredba je završila u ugodnom ozračju pjesmom osmaša. Roditelji osmaša organizirali su zakusku te se druženje nastavilo u školskoj blagovaoni.

Dragi osmaši!

Kada ste krenuli u školu, ona je postala vaš  drugi dom. Ona je bila svjedok vašeg rasta i razvoja i svih onih malih i velikih pobjeda koje ste postigli. Svaka godina donijela je svoje izazove, ali i radosti. Naučili ste što znači odgovornost, kako cijeniti pravo prijateljstvo i koliko je važna suradnja. Iskusili ste i teške trenutke, koji su ponekad završili suzama. Sve je to bio dio vašeg puta i sve vas je to oblikovalo u osobe kakve ste danas.

Pred vama je sada novo poglavlje koje nosi brojne prilike i izazove. Od srca vam želimo da uspijete u svojim nastojanjima i da se uvijek držite pravih vrijednosti u životu. Sretno!

Vaši učitelji!

FOTOGALERIJA

Print Friendly, PDF & Email
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Svečanosti, Video kutak, Vijesti i označen s , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.