Obavijest za osmaše – potpisivanje prijavnica

Dragi osmaši,

stigli smo do pretposljednjeg koraka do upisa u srednju školu, potpisivanja prijavnica koje će se u našoj školi održati u četvrtak 8. srpnja i u petak 9. srpnja.

Potpisivanje prijavnica možete obaviti u jednom od dva termina:

  • četvrtak 8. srpnja – u 17. 30 sati
  • petak 9. srpnja – od 8.00 do 12.00 sati

Prijavnice potpisuju učenik i jedan od roditelja, tako da na potpisivanje svakako trebate doći u pratnji jednog roditelja.

Ne trebate ih prethodno printati iz sustava, isprintane prijavnice će vas dočekati u školi, kod vaših razrednica Martine Bambić i Marije Iličić.

Kao što smo već najavili, danas (srijeda 7. srpnja) u 12 sati, zaključana je mogućnost prijava obrazovnih programa i sustav je svakome od vas dodijelio mogućnost upisa u onaj obrazovni program koji je na najvišem mjestu na vašoj listi prioriteta, a za koji ispunjavate uvjete i ulazite u upisnu kvotu. Ostali programi biti će obrisani, a obrazovni program (škola) za koji ste stekli pravo upisa biti će vidljiv, zajedno s vašim ostalim podacima, na prijavnici.

Prijavnica nije dokument za upis, potpisivanjem prijavnice kandidati potvrđuju svoju stvarnu namjeru upisa u obrazovni program naveden u prijavnici. 

Nakon potpisivanja prijavnice, vaše razrednice će u sustavu za upise potvrditi da su zaprimile vaše potpisane prijavnice. To je vrlo važno, jer ukoliko netko ne potpiše prijavnicu, neće se naći na konačnoj ljestvici poretka i neće ostvariti pravo upisa u ljetnome roku.

Konačna ljestvica poretka biti će objavljena u subotu 10. srpnja. O tome, kao i o upisnicama i ostalim informacijama o zadnjem koraku, odnosno o samom postupku upisa u srednju školu, sve detalje ćemo objaviti na našim školskim web stranicama u subotu 10. srpnja. 😊

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Obavijesti, Vijesti i označen s , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.