Četvrtaši u Trakošćanu i Oroslavlju

U petak 29. travnja naši četvrtaši su se ukrcali u bus i u pratnji svojih učiteljica Ana Marije i Ivone i knjižničarke Anike,  krenuli na još jedan zanimljiv, poučan i zabavan izlet. Sunčano vrijeme, lijepe lokacije i veselo raspoložena ekipa savršena su kombinacija za proljetni izlet koji će svima ostati u lijepom sjećanju. ❤️

Ovaj puta prvo su posjetili romantični dvorac Trakošćan u Hrvatskom zagorju. Iako je jezero kraj dvorca trenutno ispražnjeno, uživali su u razgledavanju brojnih tematski uređenih prostorija.

Vrijeme je bilo gotovo idealno tako da se stiglo odigrati nogomet i odbojku, guštati u jumbo pizzama i zabaviti se u bogato uređenom dječjem parku u Oroslavlju.

Park znanosti je mjesto gdje je znanost zabava! Mjesto gdje se pomoću jednog jedinog štapića može odsvirati Oda radosti, gdje se šapat čuje na 30 metara i gdje možeš imati 4 oka, letjeti u ogledalu, natjecati se u utrci loptica …

Na povratku se slušala glazba i pjevalo se, a na kraju smo se uvjerili i u početak turističke sezone čekajući na prelazak Krčkog mosta.

Ana Marija Šviderski-Jurinjak

FOTOGALERIJA:

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Izleti, Terenska nastava, Vijesti i označen s , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.