Najava Božićne priredbe

Učitelji i učenici OŠ Malinska-Dubašnica s radošću objavljuju da su se othrvali svim nedaćama koje je 2020. godina donijela svijetu te najavljuju da će  21. prosinca na svojoj mrežnoj stranici i YouTube kanalu objaviti video snimku prigodnog božićnog programa. 🎄💖🎄

Nastojeći očuvati tradiciju posljednjih su tjedana poštujući propisane mjere zaštite zdravlja marljivo osmišljavali, uvježbavali i snimali različite točke. Program, bogatiji no ikada, i ove godine upotpunjuje provođenje projekta koji za rezultat ima tiskanje kalendara vizualno opremljenog učeničkim radovima. Svi će učenici i djelatnici Škole dobrovoljnim prilozima pri preuzimanju kalendara sudjelovati u akciji prikupljanja sredstava za Teov put do prvog koraka. Mnogi žele da ova godina čim prije završi i da započne nova, vedrija, optimističnija i slobodnija. Teu i njegovoj obitelji optimizam i vjetar u leđa treba sada, stoga se punih srca djelatnici i učenici Škole uključuju u akciju.

Učenici razredne nastave kalendar mogu preuzeti od 21. do 23. prosinca 2020. godine, dok će učenici predmetne nastave svoj primjerak kalendara dobiti po povratku u školu u siječnju. Pozivamo učenike i njihove roditelje da dobrovoljne priloge predaju svojim razrednim učiteljicama.

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Obavijesti, Projekti, Svečanosti, Vijesti i označen s , . Bookmarkirajte stalnu vezu.