Svečani ispraćaj učenika osmih razreda

U petak 5. srpnja osmaši su se svečano oprostili od svojih učitelja i škole u kojoj su zajedno rasli, družili se, učili i stvarali priču prepunu lijepih uspomena. Svečano je jutro bilo ispunjeno veselim osmjesima, pjesmom, mladenačkim optimizmom i radošću.

Program koji su pripremili bio je veseo i svečan, a izveli su ga pred prepunim školskim holom u kojem su se okupili brojni dragi gosti; njihovi roditelji, učitelji, rodbina i prijatelji. Kroz svečani program su nas vodile učenice Karolina Kraljić iz 8.a i Mara Turčić iz 8.b.

Nakon uvodne pjesme, ravnateljica Nedeljka Turčić obratila se prigodnim riječima učenicima i njihovim roditeljima. Čestitala je svima na njihovim uspjesima, zahvalila roditeljima na lijepoj suradnji i našim osmašima zaželjela puno sreće u daljnjem školovanju i životnom putu.

Učenici Marijeta Burazer, Andro Babić i Ivan Šabalja pročitali su svoje zadaćnice Pogled preko ramena i podijelili s nama svoje misli i osjećaje o brojnim školskim uspomenama, planovima o budućnosti i novim putovima kojima uskoro kreću u nove školske i životne avanture.

Uživali smo u prezentacijama koje su pripremili Marijeta Burazer i Marko Justinić. Nakratko smo sjeli u vremeplov koji nas je odveo na putovanje kroz brojne zanimljive i nezaboravne trenutke njihovog školovanja i odrastanja. Prisjetili smo se njihovih prvih školskih dana, sportskih uspjeha i lijepih izleta. S dozom humora svakog su učenika ukratko opisali sa nekoliko slavnih citata, anegdota i zanimljivih fotografija.

U najsvečanijem dijelu programa, razrednici Andrea Fugošić Bagara i Luka Savin podjelili su učenicima svjedodžbe.

Osmašima, kao i njihovim roditeljima, prigodnim riječima obratio se i načelnik Općine gospodin Robert Anton Kraljić te uručio nagrade učenicima Andru Babiću, Mari Turčić, Karolini Kraljić, Matiji Badurini, Lauri Božić i Dominiku Mešiću koji su svih osam razreda završili odličnim uspjehom. Osim uručene nagrade, njih Općina nagrađuje i stipendijom u pvom razredu srednje škole.

Svečani je program završio veselo, pjevačkim nastupom svih osmaša koji su zajedno izveli nekoliko njima najdražih pjesama. Na klaviru ih je pratio profesor Davor Burlović, a na gitari profesor Luka Savin.

Nakon zajedničkog fotografiranja, nastavili smo ugodno druženje na domjenku u školskoj blagovaonici.

Dragi osmaši, svi učitelji vaše osnovne škole od srca vam žele puno sreće u svemu što vas očekuje. Od srca se radujemo nekim novim susretima!

FOTOGALERIJA:

tekst i foto: A. Žužić

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Događanja, Svečanosti, Vijesti i označen s , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.