Prvašići na terenskoj nastavi u Rijeci

Veseli i uzbuđeni, naši prvašići uputili su se na svoj prvi školski izlet izvan naše lijepe Malinske. U pratnji svojih učiteljica Ivone Dundović-Ljutić i Ana Marije Šviderski-Jurinjak i pedagoginje Andreje Lukajić, bili su na terenskoj nastavi u Rijeci koja ih je dočekala u blagdanskom ruhu.

Šetali smo Korzom, čudili se mnoštvu lijepo ukrašenih izloga, vozili se u vlakiću Djeda Božićnjaka, pogledali najvažnije kulturne znamenitosti grada kroz koji teče rijeka Rječina, prošetali do Prirodoslovnog muzeja grada Rijeke i s oduševljenjem promatrali izložene eksponate. Našem oduševljenju, bujici riječi, pitanjima, čuđenju i mnogobrojnim uzvicima nije bilo kraja. Naš smijeh i radost bili su najljepši poklon gradu i slučajnim prolaznicima koji su nam radosno uzvratili osmijeh. Uslijedila je vožnja autobusom do Trsata, razgledavanje Gradine i Svetišta, a potom dugo očekivani odlazak u Cinestar Rijeka na projekciju dječjeg filma Grench.

Iako mali svi smo iščitali poruku filma: vrijeme je darivanja, ali najvrijedniji dar koji možemo darovati jedni drugima je ljubav i prijateljstvo.

Ivona Dundović – Ljutić

FOTOGALERIJA:

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Izleti, Terenska nastava, Vijesti i označen s , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.