Upute za roditelje – prijave za upis u prvi razred elektroničkim putem

Dragi roditelji budućih prvašića,

kao što je i najavljeno, prijave za upis u prvi razred osnovne škole za školsku 2023./2024. godinu  provode se elektroničkim putem. U nastavku donosimo informacije i poveznicu na kojoj se nalazi obrazac za prijavu.

Prijavu je potrebno izvršiti ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na sljedećoj poveznici:

OBRAZAC PRIJAVE za upis u prvi razred osnovne škole

Obrazac je potrebno ispuniti najkasnije do petka 27. siječnja 2023. godine. Pitanja koja se nalaze u obrascu za prijavu sadrže osnovne podatke o djetetu kojeg prijavljujete za školu kao i podatke o roditelju/skrbniku. Svi navedeni podaci bit će dostupni samo odgovornim osobama te će se koristiti u svrhu upisa djeteta u školu. Molimo vas da posebno pripazite na točan unos svih podataka. Nije potrebno dostavljati dokumentaciju djeteta, a u slučaju da bude potrebno stručne suradnice će vas kontaktirati telefonskim putem.

Nakon što ste izvršili prijavu putem ovog obrasca, slijedeće što vas očekuje je procjena psihofizičkog stanja djeteta. Ta procjena sastoji se od procjene spremnosti za školu koja se provodi u OŠ Malinska-Dubašnica početkom svibnja te pregleda kod liječnika školske medicine dr. Tomca u drugoj polovici svibnja. Točne termine za procjenu i pregled vašeg djeteta, kao i dokumentaciju koju je za tada potrebno pripremiti dobit ćete putem elektronske pošte, koju navedete u prijavi, tijekom mjeseca veljače.

U slučaju da imate poteškoća s ispunjavanjem obrasca ili želite prijavu izvršiti osobnim putem u školi, slobodno kontaktirajte stručne suradnice škole na broj telefona 091 6031 392 ili dođite u ured stručnih suradnica radnim danom od 7 do 14:30 sati.

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Obavijesti, Vijesti i označen s . Bookmarkirajte stalnu vezu.