Drage mame, sretan vam Majčin dan!

Učenici mlađih razreda, sa svojim učiteljicama, radosno i s puno ljubavi danima su se vrijedno pripremali kako bi svojim mamama izradili najljepše čestitke i poklone za njihov dan. 

Drage mame, sretan vam Majčin dan! ❤️

Učenici 4.a razreda snimili su video poruke za svoje mame, a izradili su i lijepe, kreativne poklone za najvažniju osobu u njihovom životu. Učiteljica Mihaela Košić sve je to lijepo objedinila u videu i tako su zajedno izradili prekrasnu čestitku svojim mamama na dar. ❤️

Učenici 3.b razreda bili su jako vrijedni, svatko od njih nacrtao je portret svoje mame i napisao čestitku mami u obliku akrostiha. Od njihovih kreativnih likovnih i pjesničkih radova, učiteljica Anamarija Čubranić izradila je lijepu video čestitku:

Majčin dan obilježili su i učenici u produženom boravku. Učiteljice Sanja i Ivana danima su našim najmlađim učenicima  u virtualnoj učionici pomagale  kako da izrade poklone za svoje mame, kako da nacrtaju portret, ispričale im priču o tome kako je započela proslava Majčinog dana, sve to uz brojne prigodne pjesmice.

Evo priče o Majčinom danu koju je izradila učiteljica Sanja Špalj:
Kliknite na malu ručicu desno gore kako bi aktivirali interaktive elemente 🙂

Stariji učenici obilježili su Majčin dan u školskoj knjižnici. Knjižničarka Simona za njih je pripremla interaktivnu igru o tajnovitom superheroju. Učenici su rado prihvatili izazov i na kraju igre otkrili kako je tajni superheroj u njihovim životima upravo njihova mama, s čime su se svi odušeljeno složili! ❤️

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Vijesti i označen s , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.