Izlet u Zagreb

U srijedu, 6. prosinca 2018. učenici petih i šestih razreda posjetili su Zagrebačko kazalište mladih kako bi uživali u predstavi “Junaci Pavlove ulice”. Nakon predstave, posjetili su i osjetili zimske čari Adventa u Zagrebu. 😊

Krenuli smo autobusom u 7:30 sati i ugodno se zabavljali cijelim putem. Pjevali smo, smijali se, a neki su pored svega i zaspali. Kada smo stigli u Zagreb, odmah smo krenuli na predstavu. Bila je vrlo zabavna i iznimno dobro uvježbana. Sljedeća je stanica bio svima omiljeni McDonald’s. Kada su svi završili svoj obrok, žurnim smo korakom krenuli prema Zrinjevcu. Prilično sam sigurna da se svima svidjelo degustirati i uživati u poslasticama sa štandova. Vrlo su popularni bili vafli te sve slatke poslastice. Nažalost, ubrzo smo se morali vratiti te završiti našu zimsku bajku. U Malinsku smo se stigli oko 18:20 sati. Bio je to vrlo lijep i zanimljiv izlet. Družili smo se, zabavili, najeli se i uživali u zimskoj čaroliji Adventa u Zagrebu.

Lucija Gajzler, 6.b

Donosimo i dojmove o predstavi Junaci Pavlove ulice:

Predstava Junaci Pavlove ulice mi se svidjela zato što glume naši vršnjaci. Svi su odlično odglumili te su nas potaknuli na razmišljanje da ništa nije nemoguće. Najviše mi se svidio Nemeček zato što je bio hrabar. Gereb je izdao svoje prijatelje, ali nije se mogao pomiriti s tim što je učinio. Shvatila sam i ja da nikada ne smijem iznevjeriti svoje prijatelje!

Nina Bogović, 5. a

Predstava mi se jako svidjela! Na trenutke je bila smiješna, a na trenutke tužna. Glumci su bili vrlo uvjerljivi i prikazali su osobine likova iz romana.

Josip Turčić, 5. a

Meni se predstava jako svidjela jer glume dječaci poput mene. Volim kada se netko bori za pravdu. Neki dijelovi su bili baš duhoviti. Najbolji lik je Nemeček. On je hrabar. Zamišljao sam se na njegovom mjestu.

Dado Husić, 5. a

Svi se slažemo da je predstava bila odlična i voljeli bi gledati još takvih predstava.
P.s. Neki ne bi imali ništa protiv ponavljanja iste predstave 😊

5. a razred

FOTOGALERIJA:

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Izleti, Terenska nastava, Vijesti i označen s , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.