Izlet 5. b razreda u Ogulin i Delnice

Petak, 26. siječnja 2018. nije bio običan petak za 5. b razred. Iako smo na vrijeme došli u školu, umjesto na nastavu, pojurili smo u bus i uputili se na izlet u Ogulin i Delnice.

U Ogulinu smo posjetili Ivaninu kuću bajki koja nam se toliko svidjela da smo se i nakon sat vremena jedva dali van.

Ako niste znali, Ivanina kuća bajki nije bilo kakva kuća. U njoj se skriva pravi pravcati čarobni svijet. Ne vjerujete? Gdje još možete upoznati Bjesomara koji stvarnu djecu pretvara u likove iz bajke ili otkriti, primjerice, ogromno obiteljsko stablo najpoznatijih pisaca bajki na svijetu? Ivaninu kuću bajki, to čudnovato mjesto od srca preporučamo svoj neustrašivoj djeci od 3 do 103 godine!

Nakon što smo prošetali jezgrom grada Ogulina i zavirili u Đulin ponor, mahnuli smo divu s Kleka i uputili se prema jezeru Sabljaci gdje smo uživali u ručku i skupili energiju za događaj dana – klizanje u Delnicama.

Stigli smo na klizalište, obuli klizaljke i stali na led. Padali smo kao kruške sa stabala, ali to nas nimalo nije omelo. Utrkivali smo se i pomagali onima koji nisu znali klizati. Kasnije nam se pridružila i naša razrednica. Toliko nam je bilo zabavno da već planiramo reprizu za nagodinu! 😊

FOTOGALERIJA:

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Izleti, Terenska nastava, Vijesti i označen s , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.