Natjecanja i smotre 2019.

Klikom na ikonu Vremenik natjecanja možete vidjeti datume održavanja školskih, županijskih i državnih natjecanja iz pojedinih predmeta, kao i sudjelovanja na smotrama i školama stvaralaštva pod pokroviteljstvom Agencije za odgoj i obrazovanje. Također, svako natjecanje popratili smo linkovima na kojima se možete dodatno informirati o propozicijama i ostalim informacija vezanim za određeno natjecanje u 2019. godini.
________________________________________________________

Kako natjecanja u ovoj školskoj godini još uvijek traju, rezultate za 2019. godinu objaviti ćemo nakon što završe sve razine iz svih kategorija natjecanja.

Do tada, klik na ikonu Rezultati 2018. i pogledajte izvješće o rezultatima natjecanja u 2018. godini i fotografije naših natjecatelja i njihovih mentora 🙂

________________________________________________________

Klik na ikonu Arhiva natjecanja i prisjetimo se uspjeha naših natjecatelja i njihovih mentora na natjecanjima i smotrama u proteklim školskim godinama.

Uskoro će i 2018. godina ući će u arhivu 🙂 jer prva natjecanja u 2019. počinju već u siječnju. Sretno svima, našim učenicima i njihovim mentorima! 🙂

 .

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin