Obavijest Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir u Krku

Prenosimo obavijest Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir u Krku za sve osmaše koji će ostvariti pravo upisa (nakon objave konačnih ljestvica) u prve razrede upravo u krčkoj srednjoj školi da će se upisnice i ostala potrebna dokumentacija zaprimati 27. i 28. srpnja od 8 do 14 sati.

Upisnice i ostalu dokumentaciju možete dostaviti osobno na adresu Vinogradska 3, Krk ili putem e-pošte na adresu srednja-skola-krk@ri.t-com.hr. Na upisnicu treba upisati i adresu prebivališta učenika.

Napominjemo da se ova obavijest odnosi na osmaše koji će upisati prvi razred jednog od obrazovnih programa u Srednjoj školi Hrvatski kralj Zvonimir u Krku.

Prijave obrazovnih programa još uvijek traju, do 22. srpnja, tako ovom prilikom podsjećamo sve vas osmaše, bez obzira koje srednje škole ste odabrali, da u ovih nekoliko zadnjih dana prijava pažljivo provjerite vaše liste prioriteta i promotrite trenutne rezultate za određeni program koji ste odabrali. Nakon 22. srpnja liste prioriteta će se zaključati i promjene više neće biti moguće.

Nakon toga, sljedeći korak će biti prijavnice, pa upisnice i konačno sam upis u srednju školu. No, sve detalje i informacije o tim zadnjim koracima objaviti ćemo na vrijeme, ovdje na našim web stranicama.

Zato, pratite naše objave i, kao što smo već rekli, ako imate bilo kakvih pitanja, nejasnoća ili vam treba neki savjet, slobodno se javite vašim razrednicima ili informatičarki ( ͡° ͜ʖ ͡° )

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Obavijesti, Vijesti i označen s , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.