Dubašljanski četvrtaši na Eko kvizu u Malom Lošinju

U srijedu 5. lipnja 2019.  naši su četvrtaši bili u Malom Lošinju i sudjelovali na eko natjecanju, 17. susretu četvrtaša osnovnih škola sa četiri kvarnerska otoka; Lošinja, Cresa, Krka i Raba.
Naša je ekipa osvojila prvo mjesto u sportskim igrama i treće mjesto u kvizu znanja!!! 🏆 🎉 😊

Kao i svake godine,  susret je organiziralo Društvo “Naša djeca” Mali Lošinj u suradnji sa udrugom “Put” iz Labina i županijskim aktivom učitelja razredne nastave.

Naše učenike su za ovo natjecanje pripremale njihove učiteljice Anita Čemeljić Karabaić i Iva Spiciarich, a u Malom Lošinju pridružile su im se i ravnateljica Nedeljka Turčić i pedagoginja Andrea Lukajić.

Priču o ovoj uzbudljivoj eko avanturi donosi nam Pavle Žužić iz 4.b.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša posjetili smo Mali Lošinj i sudjelovali na Eko kvizu.

Iz Valbiske na otoku Krku trajektom smo došli do Meraga na otoku Cresu. Prošli smo cijeli Cres i preko pokretnog mosta došli na Lošinj. Najprije smo posjetili palaču Fritzi u Malom Lošinju i razgledali umjetnine. Nakon toga smo otišli u Lječilište Veli Lošinj gdje smo ručali.

Kviz i sportske igre održani su u OŠ Maria Martinolića Mali Lošinj. Sudjelovalo je šest ekipa: Malinska-Dubašnica, Cres, Dobrinj, Rab, Baška i Mali Lošinj. Osvojili smo treće mjesto u kvizu znanja i prvo mjesto u sportskim igrama.

Bilo nam je super i sretno smo se vratili doma. 😊

Pavle Žužić, 4.b

FOTOGALERIJA:

foto: Iva Spiciarich i Andrea Lukajić

 

Print Friendly, PDF & Email
Podijeli članak!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ovaj unos je objavljen u Čuvari prirode, Događanja, Natjecanja, Projekti, Vijesti i označen s , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.